Жена забремянала, докато съпругът и спял

След като млада британска двойка правила неколкократни опити за зачеване, щастието ги сполетяло съвсем неочаквано. Жената твърди, че забременяла, докато мъжът й спял. Звучи повече от абсурдно, но е факт.   В днешно време много двойки имат проб

2011-11-03 22:12:39
Жена забремянала, докато съпругът и спял
След като млада британска двойка правила неколкократни опити за зачеване, щастието ги сполетяло съвсем неочаквано. Жената твърди, че забременяла, докато мъжът й спял. Звучи повече от абсурдно, но е факт.
  В днешно време много двойки имат проблеми със зачеването на дете. В голяма част от случаите,  неуспешните опити се дължат не на проблеми с плодовитостта, а на стреса на който партньорите са подложени през деня.   
   Гинеколозите съветват младите да се отпуснат напълно по време на сексуалния акт, така увеличат значително възможността за забременяване.
  Британската двойка Райън и Дийн Харис решили да започнат лечение, след като дълго време не успявали да си направят бебе. Двамата били повече от изненади, когато разбрали, че ще си имат дете. Още по-странно им било как се е случило зачеването, при условие, че Райън не е бил в будно състояние.
  За много хора звучи нелепо, но е факт, че много мъже не помнят нищо от изминалата нощ, когато се събудят сутринта. Състоянието на съня, при което спящите правят секс, а след това не помнят за това, се нарича сексомния. Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия